Wie ben ik

Follow your own path.....

Al 20 jaar maakt yoga deel uit in mijn leven, soms wat meer dan andere jaren totdat ik 4 jaar geleden het roer om moest gooien en weer op zoek wilde gaan naar mijzelf. 

Wie ben ik nou eigenlijk, waar sta ik voor en wat wil ik nou eigenlijk?

Simpele vragen die erg moeilijk te beantwoorden zijn als van de een op het ander moment je leven totaal op z’n kop staat.

 

Nicole Feenstra-Moinot

In 2017 ben ik begonnen om Yin Yoga lessen te volgen. Heel eerlijk, in het begin dacht ik echt wat doe ik hier maar na een aantal maanden begon ik steeds meer het effect te voelen van Yin Yoga, te voelen hoe het is om in het hier en nu te zijn, bij je anker, je eigen ademhaling.

In 2019 heb ik besloten om bij de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam de Yin Yoga Teacher Training te volgen. In eerste instantie om mijn eigen lichaam beter te leren kennen.

Tijdens de opleiding wordt je geacht om met een oefen groepje les te gaan geven en toen begon mijn passie voor het les geven. Wauw, het was en is voor mij heel bijzonder om les te geven. Na mijn praktijkexamen gaf mijn examinator aan dat het enige wat ik vanaf nu moet gaan doen is lesgeven en de volgende dag ben ik begonnen met de beginselen van My Yogastudio.

In maart 2020 ben ik ook begonnen met de kinderyoga opleiding. Hoe leuk is het om kinderen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met yoga en ook op hun leeftijd de voordeel er van in te zien. Nu ik deze opleiding ook heb afgerond is het mijn missie om zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met Yoga, hoe mooi is het dat zij al op jonge leeftijd hier mee in aanraking komen. 

Opleidingen en trainingen

2019 Yin Yoga Teacher training, De Nieuwe Yogaschool te Amsterdam

                 2020 Yin Yoga en chronische klachten boven en onderlichaam,                              De Nieuwe Yogaschool te Amsterdam

2020 Mastering your teacher skills, De Nieuwe Yogaschool te Amsterdam

2020 Meridanen en Yin yoga, De Nieuwe Yogaschool te Amsterdam

2020 Fascia, the art of unwinding, Fascia Fit te Rotterdam

2021 Kinderyoga, Helen Purperhart, De Nieuwe Yogaschool te Amsterdam

2021 Yin Yoga en de Chakra’s, De Nieuwe Yogaschool te Amsterdam 

2021 Yoga, Meditatie & Mindfulness voor Kinderen, Schoolverlichting,                  De Nieuwe Yogaschool te Amsterdam 

My yogastudio boom spijkenisse yin yoga